Фабрика „Еврика“ — ретро мебели от класа

evrika3Фабрика Еврика е сред лидерите на пазара за мебели. Стилни и елегантни, те са изключително подходящи за всеки дом и вкус. Предимствата им са много. Освен качество и здравина, те са подходящи, както за модерен, така и за класически интериор. Ретро мебели на фабрика „Еврика“ са идеални за вас.

Защо да закупите ретро мебели от фабрика „Еврика“?

Модерното общество залага на бързото производство и на практичния дизайн. По тази причина повечето мебели, които са на пазара, са изработени или от ПДЧ или от МДФ. И в двата случая става въпрос за мебели с не най-високо качество, които година — две по-късно се износват, повреждат и в крайна сметка се установява, че трябва да ги смените, което не е ни най-малко изгодни за вашия бюджет.

Предимствата на мебелите от фабрика „Еврика“ са много — дизайн, който може да се впише във всеки дом или офис. Здравина, която гарантира дългата им употреба — и след 10 години няма да са променили своето качество. Освен това са изключително удобни — могат да бъдат изработени във всякаква форма и с всякакви детайли, тъй като са изработени от масивна дървесина, а не от пресовани частици.

Какво предлагаме?

Мебелна фабрика „Еврика“ предлага на клиентите си мебели за заведения, мебели за дома, офиса или хотела. В нашия каталог ще откриете богата гама хотелско обзавеждане, което освен всичко останало е и на достъпна цена. А за поръчки на количества, правим и отстъпка.

Друго, което фабрика „Еврика“ предлага, е уникалност. Нашите мебели са бутикови и определено няма да ги срещнете навсякъде. Те са изработени по уникален проект, а освен това приемаме специални индивидуални поръчки от клиентите си. Можете да обзаведете цял хотел с тях и въпреки това ще сте спокойни, че интериорът в нито една от стаите няма да се повтаря. Същото се отнася и за избора на мебели за административни сгради и офиси.

С какво сме по-добри от другите?

Ние предлагаме качество. Мебелите на останалите компании ще ви омръзнат съвсем скоро, освен това, едва ли ще се чувствате удобно на твърдия диван с тънка седалка, или на студения метален стол от хром, който всеки момент може да падне. Освен това поддръжката и подмяната на мебелите през няколко години е скъпо удоволствие. Инвестирайки в нашите мебели, ще си спестите тези разходи.

Материалите, с които работим са с изключително високо качество. Използваме масивна дървесина от дъб, бук, липа или череша. Освен това държим да сме в крак с новите тенденции в обзавеждането и дори серията ретро мебели изработваме в комбинацията — нови технологии и класически дизайн.

Дамаската също е от значение — кожена или луксозна тапицерия? Разполагаме с богата гама от изящни мебели, които можете да изберете как да тапицирате сами. Избирате всичко — от дизайна на мебелите, до линията, вида на дървото, дамаската и дори цветът на кожата. Сериите ни ретро мебели са хит в големите и аристократични домове. Предлагаме изключително богата гама от огледала с дърворезба, столове с декорация, солидни бюра и писалища. И всичко това на достъпна цена.

Еврика
София, бул. Пейо Яворов 58
Тел . 0887-455-711
Габрово, Ул. Христо Ботев 16
Тел. 066-806-766
www.evrika.bg

Leave a Comment