Най-често правени грешки при избора на интериорни врати

В днешно време предлагането, на пазара на интериорни врати е изключително голямо. За да вземем правилно решение преди всичко трябва да бъдем добре информирани. Разнообразието, което съществува, затруднява още повече избора ни, което пък води до грешно избрани интериорни врати. Ето кои са най-честите грешки, които допускаме що се касае до това какви врати ще изберем за нашия дом.

  1. Ниската цена

Това е една от най-разпространените грешки, които допускаме. По правило, всеки се стреми да вземе нещо на най-ниската цена, но пък да бъде най-доброто. Ако помислим добре ще разберем, че няма как най-доброто всъщност да бъде на ниска цена. Ако някой се опитва да ви убеди, че дадени интериорни врати, които са евтини са с добри качества, просто се замислете колко време ще издържат и дали няма съвсем скоро да се наложи отново смяна.

Нашата препоръка: вместо да се хвърляте на най-ниската цена, потърсете оптимален вариант на цена и качество.

  1. Неподходящ избор на цветове

Много лесно може да се подведете ако избирате цвят по каталог. Доста често се бърза по отношение на цвета на вратите, с цел да се приключи по-бързо с ремонта. Грешен подход би бил да си изберете цвят по снимка, която сте видели в интернет.

Нашата препоръка: помолете консултанта в шоурума  врати в Пловдив да ви даде мостри на цветовете, на които сте се спрели и ги сравнете вкъщи с интериора си.

  1. Грешно подадени размери

Често се случва да подценим дадена дейност и да смятаме, че можем сами да се справим с нея. Грешно взетите размери на интериорните врати може да създаде доста занимавка и разход както на пари, така и на време.

Нашата препоръка: доверете се на специалисти да дойдат да вземат правилно размерите на вашите врати

  1. Неподходяща посока на отваряне

Що се отнася до посоката на отваряне, хората обикновено разчитат на своите навици или как им е по-удобно без да съобразят някои детайли.

Нашата препоръка: при определяна на посоката на отваряне помислете дали няма на някоя от страните ключ за осветлението и дали вратата при отваряне не се удря в някоя мебел.

Leave a Comment