Вашата сватба или мероприятие по – приятно с професионализъм и добра организация?

Как Right Rental прави вашата сватба или мероприятие по – приятно с професионализъм и добра организация?

Предстои ви сватба? Може би се чудите как точно да я организирате? Как да подредите всичко? От къде да вземете шатри под наем и орнаментите около тях?  Е ние препоръчваме Right Rental. Професионални услуги за шатри под наем за всякакво събитие. Няма значение дали е пищна сватба или скромна церемония, дали граничи с нестандартните идеи или с класическите модели. Right Rental е решението за всеки които иска да организира събитие – корпоративно или в тесен професионален кръг.subiti

Ето нещата, които правят впечатление при работата с тях :

  1. Настилката – определя внушението за събитието. Те използват специален под, който е съставен от дърво и метално скеле. Хубавото е, че може да се прави във всеки вид форма и модулация. Ако се притеснявате, че мястото което се избрали (на открито, да кажем) е в пръст и грозна трева, това е вашето решение. Слагате и забравяте.
  1. Сцена – сцената е мястото, на което се случва магията. Дали сватба или награждаване за успехи на вашата фирма, това е оборудването, което определя ЦЕЛТА на събитието. Там се случват наистина важите неща. Фирмата разполага с страхотни сцени и дансинги.

  1. Климатизация на събитието. Когато нещата наистина са важни и искате да се застраховате срещу лошо време, то тук вече се вижда вниманието към детайла от Right Rental. Разполагат с множество отоплителни тела и мобилни климатици. Сигурно сте виждали на някой заведения отопление тип „лампа” – изглежда готино и стилно и осигурява комфорт. Това ще има за всеки случай отрядът по бързо реагиране на фирмата. (Само питайте за лъчист отоплител, а не лампа)
  1. Какво е едно събитие без осветление ? С над 4 вида оборудване за осветление ще сте спокойни, че виждате пътя напред във вашата сватба. Че виждате успеха на вашата компания. Важен елемент, които повечето непрофесионални фирми пропускат или го правят посредствено
  1. Маси и столове. Това е ясно. Хубаво е да се възползвате напълно от услугите за да имате различни видове маси – за питие, за хранене и то различни размери. Защо да плащате повече пари за голяма маса, когато събитието ви е по – малко? Няма ли да е неприятно да имате малка маса и да не съберете любимите ви хора на сватбата? Столовете на Right Rental са дизайнерски направени във всякакви форми и цветове. Това е гаранция, че и най – капризните сватбари ще имат подходящи столове, като тези
  1. Покривки, салфетки, панделки, драперии и т.н. – Тези малки детайли определят дали вашето събитие е лъскаво и добре направено или поредната скука. Огромното разнообразие е плюс във всяко отношение, а Right Rental го има. Любими на хората са покривките от сатен в бяло със сатенени салфетки от екрю и фина щриха шампанско. Сигурно ще искате и страхотна панделка за вашите столове, което придава стил и вкус на нещо толкова скучно като столовете, с изключение на дизайнерските, там може и без панделка. Ето така :

Не е ли стилно ? Кой няма да се зарадва и усмихне на тези столове с панделки?

  1. Мебелите – ето тук си дойдохме на думата… Мебелите в такива събития са много рискови и пипкави за избиране. Съветваме ви добре да помислите, какво точно желаете и да го споделите на професионалистите. Те ще ви дадат най – добър съвет за това, което желаете. Иначе и тук, както всичко до сега има огромно разнообразие. Кресла, Модулни маси, президентски кресла и т.н.
  2. Виж преди да избереш! – Добре е да се знае, че Right Rental изготвят проект за вашето събитие, но по – важното е, че го визуализират. С две думи не стреляте на сляпо и да се надявате нещата да изглеждат и случат както искате, а го виждате и на място се разбирате – кой какво иска, къде го иска. Масите тук ли ще са или там? Какво ще правим със сцената, къде ще я поставим? Панделките добре ли да се виждат от входа или по – добре да са скрити към стените? Все детайлни въпроси, на които няма как да се отговори преди сватбата без визуализация на 3D.
  3. Заключение – RightRental ще се погрижи за всичко, което сте планували и мечтали. За сватба, за корпоративно събитие – голямо, малко; пищно, скромно – няма никакво значение за професионалистите. Ще направят всичко така както сте го желали. От Визуалните решения, през доставките, логистиката, наемите на оборудване, до управлението на гостите, настаняването им и грижата по време на събитието да самият край. Това е нещо за което си заслужава човек да помисли и вземе решение.

Надяваме се, че след тази статия въпросът няма да е Как да направя събитие?, а КОГА да направя събитие с Right Rental?

Успех – от Екипа!

Leave a Comment