Входни врати с ламинатно покритие

Входните врати с ламинатно покритие започват да добиват популярност все повече и повече. Това се дължи главно на техните качества. Те са практични и цената им е достъпна за обикновения потребител. Към това можем да добавим също и че имат голяма степен на издръжливост на по-високи температури, което помага да се съхрани визията им за по–дълго време.

Качеството на покритието на този тип входни врати е основното нещо, което ги отличава от другите модели.

Има 2 вида ламинат:

  • Единият вид е много тънък и е пропит с акрилни и меламинови смоли. Ламината от този тип не е с голяма здравина. Размерът му е 0.2 мм, което го прави удобен за ползване в случай, че повърхностите са неравни. Покритието наподобява дърво. Като минус е това, че не е издръжлив на външни атмосферни условия. Това води до избледняване на цвета и нацепване на повърхността. Голям плюс за тях е по-ниската цена.
  • Другият вид е с по-голяма дебелина – от 0.4 до 0.8 мм и разполага с повече преимущества. Той е устойчив на повече натоварване, на удар и на атмосферни условия. Той е по-разпространен сред клиентите, тъй като имитацията на дърво при него е по-добра.

Тъй като този тип врати в Бургас стават все по-търсени, производителите на ламинат стремглаво намират начини да повишат качеството му. С напредването на технологиите клиентът лесно може да го обърка с естествения фурнир. Има все повече интересни и нестандартни модели. В последно време интереса към него драстично се е покачил, което води до опазването на горите от безразборно изсичане.

 

Поддръжката на входни блиндирани врати с ламинатно покритие е в пъти по-лесна. Могат да се използват различни препарати, както и съвсем обикновена вода. Степента на издръжливост е голяма, така че клиентът да бъде спокоен, че няма да се увреди повърхността на вратата и да се налага скорошна подмяна след закупуването ѝ.

 

Leave a Comment