Как да надградите връзката си

Според сексолозите, след по-малко от десет години всяка втора жена ще е толкова невярна, колкото и мъжът. Дори към днешна дата, някои от представителките на нежния пол смятат, че само мисълта за чужд мъж си е равносилна на изневяра. Дали, обаче е така, ще научим в настоящата тема. Тук ще намерите отговори: Как да надградите връзката си и някои причини за сексуална скованост и начините да се отпуснете. Всичко това вече няма да тема табу за вас:

Авантюри – според проведени проучвания се оказва, че едва 11% от жените намират Брат Пит за секси, което показва голям шанс за всички мъже. За днешната дама е важно, мъжът до нея да я цени, да я кара да се чувства желана и удовлетворена в леглото.

Божествена – на запитване: „С колко мъже, трябва да бъде една жена, за да бъде богиня в леглото“, проведено между представители на двата пола се оказва, че бройката е между 5 и 10. Наред с това мъжете признават, че обичат изненадите в леглото, а коя дама не се досеща, какви могат да са те.

Детински невинна – оказва се, че жените с деца и главно майките на момичета по-рядко се сещат за изневери. Когато времето и работата им са запълнени с ангажименти, не остава време за кръшкане и чужди мъже.

В непредвидени ситуации – според психолозите жената се впуска в авантюра емоционално, а едва след това планира всичко с ежедневните ангажименти. При мъжете е обратното. Те набелязват обект, ловуват и едва тогава изневеряват.

Правата на жената – дали правата в изневярата ще са нов феминистки подход. Може би отговорът е положителен и това до голяма степен се дължи на факта, че жената днес не прави асоциация – любов/секс. Изневярата не се приема като чувство на вина, а като доза самочувствие и право на удоволствие.

Омъжената жена – търси женен мъж, в най-честите случай. Тя е на ясно, че жененият мъж няма да се разведе, но това напълно я устройва и не вреди никому.

Когато си на 30+ – според статистики това е възрастта, в която жените главно изневеряват. Причината е на психологична основа и се свързва с нов етап от живота на дамите, в който те подсъзнателно осъзнават, че остаряват бавно. Според не малко представителки на женския пол, границата е 40, тогава нивото на тестостерон се увеличава, а той по свое му влияе над центровете за желания.

Още много интересни теми за интимността, може да откриете в страниците на ИНТЕРПОЛЕЗНО.COM.

Leave a Comment