Почистване след ремонт – 4 неща, които да не пропускате

Почистване на апартамент след ремонт от Ecofin 2000 Полезно

Ако четете тази публикация за почистване на дома след ремонт, то вероятно съвсем скоро ще приключите строителните дейности по вашето жилище и ще се наложи да се погрижите за хигиената му, за да си осигурите нужния комфорт.

Днес ще поговорим за 4 ключови детайла, които често биват пропускани при избор на фирма за почистване на дома след ремонт:

1. Проверете за отзиви в сайта на фирмата

Едно от най-масово пропусканите неща при нужда от специалисти по почистване на апартаменти или къщи след ремонт са отзивите. Много често клиентите на подобни фирми пренебрегват този тип обратна връзка от предишни клиенти на съответната компания и след това се оказват неприятно изненадани.

Съвет: Винаги проверявайте за отзиви на сайта на фирмата, която сте решили да ангажирате с почистване след ремонт.

 

2. Платете след приключване на услугата

Един от защитните механизми, които можете да използвате, за да се уверите в качеството на предлаганата услуга е да поискате да платите пост-фактум т.е. ако фирмата иска да си получи парите, то следва да си свърши съвестно и качествено работата. Не позволявайте да ви таксуват преди да сте одобрили тяхната работа, защото често можете да се окажете подведени и да сте платили за некачествена услуга преди да сте я оценили.

Съвет: Договорете се с компанията за почистване да се разплатите след приключване на услугата. Естествено не е нужно да бъдете крайни селяни и да се опитвате да се правите на тариката, когато компанията все пак си е свършила добре и в срок работата.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Предимствата да поръчате мебели онлайн

 

3. Напишете името на фирмата в Google

Най-лесният начин да верифицирате дали се доверявате на компания, която ще си изпълните съвестно ангажиментите по почистване на вашия дом е да потърсите името и в най-голямата и популярна търсачка в света – Google. Да, точно както проверявате отзивите за даден хотел извън рамките на сайта му, когато си избирате къде да почивате през лятото например.

Съвет: Винаги, когато търсите компания от сектора на услугите за извършването на каквато и да е дейност, била тя ремонтна, почистваща или друга, то просто пуснете името на бранда в търсачката и проверете първите 2-3 страници, за да си изградите обективна представа за работата й.

4.Искайте договор за извършване на услугата

Искате да се застраховате при нужда от ангажиране на фирма за почистване на домове след ремонт? Логично проблемите ви могат да бъдат в 3 основни направления:

  • Цена;
  • Качество;
  • Срок.

Ако сключите договор за основно почистване на апартамента си, то лесно ще можете да сте сигурни, че тези клаузи фигурират в него. Презастраховайте се и се отървете от некоректни компании в сектора за почистващи услуги. В случай, че държите на качеството в почистващите услуги, то не се притеснявайте да се доверите на екипът на Ecofin 2000 София.

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment