Поръчка на кухня онлайн, на какво да обърнем серизоно внимание

Мебели и кухни Venus
Кухни и кухненско обзавеждане от Venus.bg

Днес всички пазаруват онлайн. Включително и ние – екипът на Строителство ИЮ. Купуваме какво ли не, от сувенири, до дрехи, техника, обувки, аксесоари и козметика, и естествено – обзавеждане.
Какви са опасностите, които крие пазаруването онлайн? В статията ще Ви споделим някой от основните елементи, на които да обърнете специално внимание, закупувайки кухня и кухненско обзавеждане по електронен път, тъй като съществуват редица негативи, които могат да доведат до неудовлетворение у Вас след направената поръчка.
Именно и целта ни е да не се стига до там, а да бъдете подготвени.
И така, основно правило е, че трябва да видите в триизмерен вариант кухненският проект. Предварително трябва да бъде одобрен от Вас, преди да се премине към изработването му от мебелната компания. Това е в случай, че желаете кухненски проект по Ваш стил и дизайн.
В случай, че желаете традиционна кухня, която е изложена и представена в електронен каталог, то тогава е изключително важно да съобразите кухнята с размерите на Вашето помещение, за да не се получи разминаване.
Помислете внимателно и над това, какви домакински уреди и аксесоари ще ползвате и къде бихте ги разположили, закупувайки евентуален кухненски комплект.

Тъй като компаниите, предлагащи кухни онлайн са много, потърсете подробна информация и за монтажът, както и доставката. Често доставката, особено ако говорим за икономически изгоден кухненски комплект, не е включена в цената, затова още в началото уточнете тези детайли, за да няма недоразумения на по-късен етап.
Трябва да отбележим, че по стара българска традиция, семействата и домакинствата, като цяло, са свикнали с покупка на мебели, които да пипнат, да се докоснат до тях, да ги видят. Това ограничава сериозно изборът ви, тъй като шоурумите не са много, т.е. малко компании могат да си позволят да наемат огромни помещения, където да изложат продукцията си.
От тук следва да кажем, че това, че няма да видите на живо бъдещите мебели съвсем не бива да Ви тревожи. Можете да поискате от компанията реални снимки на кухни, които те са изградили и монтирали, за да се уверите, че работят прецизно и качествено.
И така, съществуват много тънки моменти при покупката на кухня, но смятаме, че обърнахме внимание на някой от най-важните.

Leave a Comment