Интериорът на Френската държава и игривото отношението към миналото

keramoАко търсите идеи за декориране в стила на Френската държава, знайте, че истинска находка са мебелите, битовите предмети и предметите на изкуството, които показват различни следи от износване: стени с розов панел, протрити снимки, нащърбените картини, интригуващи фрагменти, проблемно изглеждащи рамки други.
Много хора вярват, че за да бъде убедителен дизайнерския проект във френски кънтри стил, задължително трябва да има поне няколко предмета от времето на Луи XV като мебели, възпроизвеждащи епохата, ако не истински антики.
Ако планирате да включите във вашия дизайнерски проект една колекция от снимки, които са били направени с една и съща техника, тогава е най-добре да ги монтирате в подобни или еднакви рамки и паспартута. Това обединява групата и я прави да изглежда като едно цяло, а въздействието е много по-интересно и приятно от това на съставните му части. Не се притеснявайте, ако отделните снимки са с различни форма и размери.
За да спестите пари, а и все пак искате истинска антика с висока художествена стойност, може да купите и от местата за втора употреба предмети във френски старомоден стил. А и са с еко-приятелско намигване към рециклирането и опазването на околната среда. Имитационните мебели и предмети, които може да купите нови, личи че са съвременни и вглеждайки се по-отблизо издават стремежа да се постигне състарен и небрежен вид. Те са с по-ниско качество от старите, които обикновено са ръчна изработка и са правени да издържат предаването от едно поколение на друго в семейството. Те носят своя истори!
Купете масичка за кафе или книга с фотографии, изрежете страниците с най-добрите изображения и ги оформете в рамки в красива стенна колекция. Ако искате една група от снимки, това е много по-евтино, отколкото да купувате отделни снимки или отпечатъци. Френският интериорен стил е обикновено смесица от изкуство, антики, променяне предназначението на винтидж елементи и на най-новите модни тенденции в дизайна…
Източник: Всичко за банята и плочките Keramo-bg.com

Leave a Comment