5 креативни идеи за къмпинг

Машини и съоръжения

Обичате ли Лятото? Сезонът, който е с дълъг ден и кратка нощ? Това е сезонът, през който можете да се отдадете на спокойствие и чист въздух, без да дишате прахуляк, да се дразните от градския шум. Лятото е и сезонът за къмпинг.
Е, време е да споделим някой малки тънкости и хитринки, които да направят Вашият къмпниг по-забавен.

1. Изгответе подробен план, в който да опишете всичко необходимо, неща, които ще Ви трябват.
2. Подгответе и отпечатайте дневен мениджър, чрез който да организирате всеки ден. Пример – когато пристигнем, първият ден ще се настаним, първата вечер ще обходим околностите. Вторият ден – риболов. Ден трети – музикално оформление с други лагеруващи
3. Подгответе си медицински принадлежности от първа необходимост. Много е важно да бъдете в готовност, тъй като децата може да се наранят. Аптечката, която е към превозното Ви средство може да е с медикаменти, на които срокът да е изтекъл – проверете това.
4. Съществуват много мобилни приложения за кампингуващи. Разгледайте и си инсталирайте някое на смартфона – може да Ви бъде от голяма полза. Едно от глобалните и добре работещи приложения е Camp Finder, чрез което лесно ще се ориентирате в непознат град, къде можете да отседнете.
5. Хамак – подгответе си и ще можете да подремвате на спокойствие. Хамакът е едно от най-добре отпускащите легла, които не заемат много място.

Очаквайте скоро нови 5 идеи за по-добро прекарване по време на къмпниг
Снимка thehealthyveggie.com

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Богато разнообразие от столове за вашата кухня
Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment