Как да изградим модерен образ стъпка по стъпка

Полезно

Подобно на строежа на една сграда, така и изображението на жената се гради с години. Грижата всеки ден е част от това, което ни прави по-уверени, по-модерни и по-красиви, затова е и важно да избираме правилно дрехи, аксесоари, грим.

Научете и защо гащеризоните завладяха модния подиум: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/защо-гащеризоните-от-плат-завладяха-2017.

Ето и някои съвети как успешно да балансирате между трите неща:

Съвети за изграждане на безупречен грим:

Ако цветът на очите е между светлозелен до тъмнокафяв цвят, очната линия трябва да бъде избрана на базата на индивидуалния нюанс на ириса. Стилистите дават съвети: по време на грим през деня, жените с този вид красота да не използват черно очна линия и силен маскарад. Основно изборът на кафяво, ще изглежда хармонично и естествено. Гримът на устните е за предпочитане и такъв трябва да съответства на нюансите с наситени и изразителни тоналности. За червило може да се спрете на тъмно червено, лилаво-розово, малина и люляк. Когато избирате тон, опитайте да дадете предпочитание на цветовете възможно най-естествено, в хармония с естествения нюанс на кожата ви. Тонът и прахът не трябва да са в розово или студено сиво. Тези тонове могат да създадат уморен външен вид. Отбягвайте и студените и прозрачни нюанси.

Препоръки за подбор на модерни дрехи:

В избора на стил стилисти препоръчват на дамите с есента тип красота да дадат предимство на строгата квадратна форма, прави линии, обема и лъскави аксесоари, както и да избягват прекалено контрастни комбинации, естествени и доста плътна тъкан. От стиловете можете да разгледате вариантите на сафари, бизнес стил за мъжете, фолклорни мотиви. Всичко това е преди всичко женствеността и сексуалността, чувственост, постигната в сложен и многостранен стил, многоцветен. Цветовете в дрехите трябва да бъдат меки, топли и най-вече наситени и тъмни. Идеалният избор са гамата от кафяви и зелени тонове, някои нюанси на розовата палитра, каки и шам фъстък. Ако искате да вземете нещо за себе си от студената палитра и по-специално нюансите на синьото – изберете цветовете, които са най-близо до слива и пурпурен тон.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Най-полезните съвети при ремонт на кухнята

Съвети за избор на аксесоари:

В избора на правилни аксесоари, значение има както модела, така и материала. Според вида на красотата може да попаднете в най-печеливша опция. Някои украшения и бижута от естествени материали като големи огърлици или гривни, могат да са изработени от естествено дърво, черупки, аксесоари от мидени черупки. Жените харесват и лъскави мъниста и колиета, масивни гривни, дълги обеци, пръстени с големи камъни. Избора на чанти и обувки може да е насочен към цветовата палитра от кафяви цветове до тъмно кафяво и бежов. Те са идеална опция, защото отиват с почти всичко и за всеки сезон. Подходящи аксесоари са и много ярките стилове шалове с етнически или народни мотиви. Всичко това може да са разказите на една жена:

http://mamaninja.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/item/797-разказите-на-една-дъщеря.

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment