Какво представлява технологията FTTB?

Какво представлява технологията FTTB и какви са изискванията в съвременните, модерни сгради за достъп до оптичен интернет

Доставката до всички комуникационни услуги се осъществява чрез опорна оптична мрежа, изградена с изведена точка за достъп в близост до конкретната сграда.

Технологията FTTB ( fiber to the building ) – „оптика до сградата” позволява на бизнес ориентираните клиенти да ползват пълния ресурс на оптичното трасе, без да има налични загуби при преноса на данни, било то интернет, телефония,  телевизия и видео.

Много потребители знаят, че изграждането на оптично трасе предотвратява смущения, загуба на пакети и не се влияе о т външни и атмосферни условия, което го прави и подходящо за достигането и преминаването на гигабитовата бариера в съвременното компютърно общество.

Най – общо казано, при услуата FTTB клиентите получават възможност за използване на високоскоростна оптична широколентова Интернет връзка (broadband) и то с най-късия възможен път до абоната.

Нека Ви запознаем и с компанията CooolBox, която предлага съвременни комуникационни решения в най-големите български градове –  София иПловдив.

В случай, че се нуждаете от надежден интернет и сте фирма, находяща се в офис, то със сигурност можете да разчитате на CooolBox.bg

Съвременният бизнес, без качествено обслужване с високоскоростен достъп до Интернет, представлява картинка, която не е завършена.

През последните години все повече приложения се иместиха в „облака“. Стриймин на 4k видео и гейминг, обмяна на файлове, чат с висока разделителна способност и други услуги, изискващи моментален висок обмен на трафик, правят така, че всеки потенциален клиент да търси качеството и високата скорост.

Именно CooolBox може да Ви я предостави, стига да попитате за възможно свързване.

За улеснение на читателите на Stroitelstvo.eu публикуваме и телефон за обратна връзка: 0800 45 845. Можете да се обаждате в работно време и да задавате своите въпроси. Любезни и отзивчиви оператори от кол център ще Ви дадат необходимите напътствия за присъединяване към Cooolbox.bg

Нека последно да споменем и за „умните къщи“, които използват почти всеки електрически уред към Интернет. Ако желаете да следите всеки модул от домакинството, то задължително ще Ви трябва свързаност до Интернет. Не каквато и да е, а високоскоростна, такава, която Куулбокс предоставя на Вас, настоящите и бъдещи клиенти.

Leave a Comment