Магазини “Арт Баня” – обзавеждане за баня

Магазин Artbania.BG предлагат обзавеждане за баня от едни от най-добрите производители.
Ако Ви предстои ремонт или подмяна на настоящо обзавеждане, то спокойно можете да се доверите на продуктите, предоставени от компанията.
Благодарение на разнообразните дизайнерски модели, компанията би задоволила всеки клиент – от взискателен и капризен, до стандартен, търсещ изчистеното и практичното.

По отношение на производителите, АРТ БАНИЯ работи в партньорство с лидери като Paffoni, Bossini и F.lli Frattini.

Важно… Понякога обзавеждането за баня може да бъде доста скъпо. За да спестите сума е желателно да търсите продукти от директни вносители. Не е тайна, че през колкото повече търговци премине дадена стока, то цената става все по-висока и по-висока.
Именно това, че сме директни вносители на големи компании ни дава правото да се гордеем и ни дава смелостта да заявим, че цените са доста добри за родния пазар. Нещо повече, поддържаме складови наличности, които постоянно биват актуализирани, което гарантира високо качество на обслужването.

Компанията предлага гаранционен и следгаранционен сервиз за всички клиенти, пазарували от ARTBANIA.bg
Ето и какви са основните продукти, които можете да закупите от нас:

СМЕСИТЕЛИ
САНИТАРЕН ФАЯНС
ДУШ КОЛОНИ
ДУШ ПИТИ
ВАНИ
РЪЧНИ ДУШОВЕ
СИФОНИ И ВИТЛА
СТРУКТУРИ И КАЗАНЧЕТА ЗА ВГРАЖДАНЕ
СИСТЕМИ ОТОПЛЕНИЕ

Ако се нуждаете от обзавеждане за баня, то правилното място за покупка е едно – описано е по-горе.
Консултирайте се със специалистите, в случай, че имате нужда от по-подробно описание за даден продукт. Екипът от специалисти ще направи най-точното и подробно описание за да придобиете ясна и точна представа какъв продукт закупувате, начините на експслоатация и друга информация, която ще Ви влезне в употреба.

Следете редовно нашия сайт, в секция промоции можете да спестите значителна сума.

Leave a Comment