Нискобюджетни компютри за Вашият офис

Имаме удоволствието да споделим с Вас идея за икономисване на средства, при оборудване на офиси в строителния бранш. Всички знаем, че през отминаващата вече 2016 година, икономическото положение в страната не е никак розово. Икономията, пестенето на средства, вземането на рентабилни решения, екшън планове и други, са част от ежедневието, без значение от секторът на дейност, строителство, бизнес, хотелиерство, икономика и други.

В статията ще  можете да видите рентабилно решение за оборудване на офиси с компютърна техника, като вариантът, който предлагаме е възможно най-евтин.

И така, важно е да знаете, че една компютърна конфигурация – било то преносим компютър, настолен, таблет или друг тип, има две състояния – работещо и неработещо. Е, има и състояние – амортизирано, но в случая него не го разглеждаме.

Много хора се тревожат от изразите „втора употреба“, „втора ръка“  и други.

Това го смятаме за грешка, тъй като една платка, дали ще е нова, или не, на външен вид няма разлика. С други думи – ако искате да икономисате средства, то най-удачното решение е да се доверите на техника втора употреба.

Освен, че ще спестите средства, до голяма степен ще попаднете и на хардуер, който притежава лицензиран софтуер, например операционна система и офис пакет.

С други думи, да речем, че закупите компютър от магазин за втора ръка Соколец 50, който струва 200 лева, закупувайки го, той ако се окаже с лепенка за операционна система уиндоус 7, то Вие автоматично приспадате около 130 лева от самия лиценз. Знаете, че за бизнесът няма как да се работи без лицензиран софтуер.

Е, за малко пари получавате работещи компютри, лицензирани, с доказано качество, тествани и с гаранция, която най-често е шест месеца.

С полезните съвети, написани до тук, се надяваме да помогнем на читателите на Stroitelstvo.eu

Leave a Comment