PVC дограма VEKA – качество и комфорт, който си заслужава

Дограма

Много строителни предприемачи знаят, че немската PVC дограма VEKA се отличава с изключителна здравина, много добри термични показатели, както и устойчивост на външни условия и затова я предпочитат.

Съществуват и малко разногласия. Някои смятат, че щом е немско е качествено, но това рефлектира върху цената. Е, смело можем да заявим, че при VEKA Германия не стоят точно така нещата, а напротив – съотношението цена – качество е приветливо и по възможностите на родните потребители, т.е. имаме високо качество на що-годе изгодна цена.

VEKA Германия е един от световните лидери при производство на профили от поливинилхлорид, които са се доказали  в годините като добри производители на подобен тип продукти. Самият факт, че компанията започва дейност през 60-те години на миналия  век е показателно, че става въпрос за доайен  в тази облас.

Днес компанията ВЕКА предлага изключително качествени продукти в различни варианти,  при това  бизнес мрежата е толкова развита, че предлага продукти на цели три континента.

Често клиенти, на които им предстои подмяна на дограмата, се допитват до експерти, строители, архитекти и конструктори с молба за препоръка на марка дограма, която би била най-устойчива и би се ползвала дълготрайно, без да дава дефект и да прави проблеми. И познайте коя марка е сред препоръчваните от експерти? Естествено, че дограмите с марката VEKA.

Сред най-продаваните продукти в България са:

  1. VEKA SOFTLINE 82
  2. Петкамерната система VEKA SOFTLINE 70

Първата система е шесткамерна и се характеризира с това, че е с изключително добра изолация. Позволява остъкляване със стъклопакет  от 32 до 44 мм, докато при втората система, стъклопакетът е до 32 мм., както и е петкамерна.  Ако търсите цена-качество, вариантът VEKA SOFTLINE 70 е точно за Вас, но в случай, че разполагате с голям бюджет и търсите най-доброто, то е добре да насочите вниманието си към първата посочена по-горе PVC дограма, а именно VEKA SOFTLINE 82.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Видове вертикални щори

В обобщение на написаното до този момент можем да заявим, че инвестицията в алуминиева и PVC дограма е дълготраен процес и трябва да бъдете внимателни при избора на компания, тъй като по-доброто качество на по-висока цена сега почти сигурно ще се отблагодари във времето.

 

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment