Ремонтът на апартаменти в нови сгради

Архитектура

Трябва ли да направите висококачествен ремонт на апартамент в нова сграда в София или София област? Свържете се с компанията АкваЕМ. Ще работим по съгласуван дизайн проект. Нашият екип е готов да започне работа без забавяне.

Най -често строителите продават апартаменти на груб строеж или груб ремонт, понякога до нула. Ще предприемем ремонтни дейности при всяка степен на готовност на жилищното пространство. Нашият опит, използването на надеждни материали и технологични решения ще осигурят най -добрия резултат по отношение на естетиката и комфорта на живот. Можете да ни поверите ремонт в комфортен ценови сегмент – от бюджетен до луксозен. Във всеки случай ще обърнем внимание на всеки детайл, ще предоставим гаранции по договора.

Икономичен ремонт в нова сграда:

  • типичен ремонт без излишни работи;
  • използването на бюджетни довършителни материали: тапети, ламинат, линолеум, опънати тавани.

В по -голямата си част разликата между бюджетните и луксозните ремонти се крие в цената на довършителните и строителните материали. В последния случай се използват материали от елитен клас, а за тях от своя страна се изисква опит и специални инструменти за сглобяване. Екипите на нашата компания разполагат и с едното, и с другото, за да извършат точно и ефикасно ремонта във вашия нов апартамент.

Елитен ремонт в нова сграда:

  • скъп (понякога изключителни) декоративни материали, стенописи, художествена живопис;
  • иновации в стила на „АкваЕМ“;
  • многостепенни подови, таванни, стенни конструкции;
  • промяна на оформлението и функционалното предназначение на помещенията.

Ремонт на нова сграда без преустройство

Извършваме груб и окончателен ремонт в новопостроени апартаменти. Ние също използваме превантивни мерки за неутрализиране на ефекта от свиване на сградата: „плаващи“ технологии, армировка, разширителни фуги и др.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какво представлява "умен дом"

Можете да ни поверите ремонтни дейности с всякаква сложност: от инсталиране на комунални услуги и изравняване на стените до нанасяне на покрития.

Ремонт на нова сграда с реконструкция

Много предприемачи продават апартаменти с нулево завършване и отворени оформления. Това осигурява известна свобода на действие за бъдещите наематели. Ако трябва да направите ремонт с реконструкция, моля свържете се с нас! Можем да превърнем просторен едностаен апартамент в двустаен, да комбинираме баня с тоалетна, да комбинираме хол и кухня в едно удобно пространство, да променим местоположението и размера на вратите.

Всяка опция за преустройство е уникална! Разбира се, всички промени се извършват с необходимите одобрения, в съответствие със строителните норми.

Нашата специализация и подход към работата

Ремонт на апартаменти в нови сгради в София и София област е водещата дейност на нашата компания. Работим с проекти в различни бюджети: извършваме икономични ремонти, бизнес класа и луксозни ремонти.

Можете да ни поверите ремонтни дейности до ключ: компанията наема мултидисциплинарни майстори, които ще се справят със задачи от всяка посока.

Ще запълним замазката, ще съборим и издигнем вътрешни прегради, ще монтираме електрическо окабеляване, ще полагаме тръби, изравняваме и измазваме стени, ще полагаме подови настилки, ще извършим довършителни работи и др.

Условията и цените винаги са прозрачни. Те са фиксирани в договора, към който е приложен разчетният лист. Ще можете да планирате плащания предварително, да извършвате плащания на етапи, веднага щом бъде готов следващият обем работа.

Работейки с нас, ще получите 15% отстъпка от материали. Това не е само вашата реална икономия, но и увереността, че поверявате избора на довършителни продукти на специалисти. Работим само с надеждни марки и доставчици.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Цялостно строителство за град Варна - фирма Салекс-1 ООД

Ремонт на апартамент в нова сграда до ключ

Не е тайна, че повечето разработчици пестят от довършване. Изборът на по -евтини материали, бързането на последните щрихи, отдаването под наем на къщата възможно най -скоро е добре позната стратегия … Много строителни компании го правят още по -лесно – те просто предоставят на наемателите „кутия“ – голи стени и криви подове.

Ако естетиката и удобството на интериора в новата сграда не ви подхождат, фирма АкваЕМ е готова да ви помогне! В нашия персонал работят специалисти с тесен профил, които са готови да доведат всеки сантиметър от вашето жилищно пространство до идеал, ние ще направим ремонт на апартамент в нова сграда до ключ с високо качество!

За много години практика ремонтирахме десетки нови апартаменти в София и Софийска област. Характеристика на нашия подход е акцентът върху технологиите и материалите, които неутрализират свиването на сградата. Моля, обърнете внимание: в повечето случаи наемането на екип за ремонт до ключ е по -изгодно и надеждно решение, отколкото търсенето на отделни специалисти за всеки вид работа.

Ще разработим дизайнерски проект, ще извършим реконструкция, монтаж на електричество, водопроводни инсталации, подово отопление, ще монтираме врати и прозорци, ще поставим плочки, опънати тавани, ще поемем всички останали етапи на капитала или ремонтиране на нова сграда „до ключ“.

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment