Въпроси задавани за входните врати

Обзавеждане
  1. Коя входна врата е по-надеждна?

Блиндираните врати са изработени от закалена стомана, устойчиви на директен натиск, а специалната бронировка на патрона ги превръща в непробиваема преграда дори и за най-добрите и опитни крадци. Освен бронировката на патрона, блиндираните входни врати са с две или повече независими една от друга заключващи системи с многоточково заключване, плюс пасивните шипове, които при затварянето на крилото влизат в касата.

  1. Какви трябва да бъдат всички входни врати за къщи?

Тези врати, ще са изложени пряко на атмосферните условия, имат директен контакт със заобикалящата ги среда и ще са подложени на много вредни явления. Затова на пазара се предлагат входни врати подходящи за монтаж на външни условия, които имат защитно UV покритие, предпазващо вратата. Разбира се и материала, от който са изработени вратите е с по-висока издръжливост.

  1. Каква е разликата между блиндирана и метална входна врата?

Металните врати са с олекотена конструкция, с два метални листа и пълнеж пчелна пита. Блиндираните врати са много по-надеждни и по-здрави, с по-добра структура и предлага по-висока сигурност и защита. Материала, от който са изработени е МДФ, подсилени са от стомана и имат много по-добра изолационна вата. Високотехнологичните заключващи системи и механизми на този тип врати в Пловдив предават недостъпност за евентуални кражби.

  1. Задължително ли е да бъде блиндирана входната врата?

Не иска и питане! Разбира се, че е задължително. При повишената напоследък престъпност и кражби, масово в България се предлагат този вид врати. Но все пак решението си остава индивидуално и зависи от предпочитанията на клиентите. При блиндираните врати нивото на сигурност зависи и от други фактори, освен здравината. На първо място вратата, която ще е изложена на външни условия е за предпочитане да има покритие UV, което ще я предпази от евентуални повреди в следствие на атмосферните условия!

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  На какво да обърнем внимание, когато избираме миксер за строителни смеси?
Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment