Как да изберем вентилатор за тавана?

Обзавеждане
Съвети за избор на вентилатори

Изборът на вентилатор, който да ни подсигури прохлада през лятото, не е никак лесна задача. В настоящата статия, екипът на Stroitelstvo.eu Ви представя няколок ценни съвета, касаещи изборът на подобно устройство, даващо комфорт и прохлада.

Преди да започнем по същество, трябва да признаем, че вентилаторът е надеждно средство за ефективно охлаждане на въздуха и е отлична алтернатива на скъпите климатични системи.

Нещо повече, не се налага да се къртят стени, за да се прокарва външно тяло, достатъчно е само да се монтира към тавана.

Въпреки факта, че устройствата са доста популярни и търсени по целия свят, в България те все още не са намерили широко приложение и едва сега започват да завладяват пазара.

Сигурни сме, че сте се замисляли, дали да не си закупите вентилатор за тавана, който да включвате когато дават мач по телевизията, например.

И така, какъв вентилатор да изберете?

Ето и съветите от нашите специалисти …

  • Вентилаторите могат да бъдат аксиални модели, чийто принцип на действие се свежда до улавяне на въздушни маси посредством пепел и тяхното по-нататъшно развитие по оста на въртене.
  • Те могат да бъдат и центробежни. Те работят на принцип, който въздухът се захваща от насрещните остриета и при действието на центробежна сила се избутва в радиална посока спрямо оста.

Няма как да не споделим и за място, от където можете да закупите таванни вентилатори. Ние препоръчваме онлайн магазин Shop-Online.bg, тъй като в него цените са едни от най-добрите, а разнообразието от модели – огромно.

Таванен вентилатор с ЛЕД


Ето и характеристиките на модела таванен вентилатор, който по-горе сме показали:

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Знаменитости продават имоти за милиони долари

Мощност: A +  35W-70Watt DCmotor 

Напрежение: 220-240V

Висококачествени перки от поливинг

 Дистанционно управление на предавките и осветлението

3000K, 4500K и 6500K възможност за превключване на светлината

LED-18W

Диаметър: Φ130см

Перки: 3

Скорости: 3

Цвят: Тъмно кафяво-череша

Нисък шум

Цената му е намалена от 390.00 лв. на
340.00 лв.

ЗА Ваше улеснение, можете да поръчате този модел на телефон:
+359 898 554 837

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment