Видеодиагностика на канали

Видеодиагностика на канали за София и региона на ниски цени от Пайп Строй Груп ЕООД.

Ако се нуждаете от адекватно решение за запушените канали, то тогава екипът на компанията е на Ваше разположение.

Диагностиката на канализационните системи се извършва за откриване на дефекти и пробойни в каналите. Тя се прави със специализирана видео техника.

Екипът на Строителство ЕУ гарантира, че фирмата, спомената по-горе, разполага с такива машини за видеодиагностика при съмнения за повреда в каналите. Защитена херметизирана камера прониква в проблемния канал на дълбочина и предава видео сигнал на монитор, чрез който се наблюдава състоянието на въпросния канал. При необходимост ние можем да извършим запис на аналогов или цифров носител.

За ефективна видеодиагностика и преди да сме сигурни, какви действия да се предприемат, е необходимо оборудването, с което фирмата разполага, да е модерно, качествено, позволяващо проникване на труднодостъпни места.

Фирмата

Фирма Пайп Строй Груп работи с ново модерно оборудване за видеодиагностика и почистване на канали, което дава потенциала за ясна картина и бързо откриване на проблема в канализацията, без да се налага къртене, разбиване, разрушаване на имотни части.

Камерата за видеодиагностика е снабдена с осветление което позволява да се предаде ясен образ на изследваните канали. Видеодиагностиката извършваме при желание от клиента в случаите, когато нашият ВиК специалист има съмнения за стеснявания поради счупвания и нараняване на тръбопроводите на каналите.

Видеодиагностиката на каналите ще спести на Вас и на нас време, излишна работа и средства. Тя е правилният и съвременен начин за откриване на проблеми в канализацията и шахтите. Обадете се на нашия екип за да направите заявка за видеодиагностика на канал от мобилен екип на Пайп строй груп за град София и страната на ниски цени. Веднъж направена, тя дава ясна картина за последващия ремонт на канала с минимални щети по сградата и инфраструктурата.

Можете да видите в нашата Facebook страница как работи видеодиагностика и ползите от нея! Ние имаме опит с тази дейност и сме предпочитан партньор на както на големи корпоративни клиенти, така и на стотици домакинства и малки фирми и производства. Изпратете Вашето запитване за диагностика на канали по имейл на kanals@abv.bg или се обадете на телефоните на фирмата.

Е, уважаеми читатели, представихме Ви едни от честите проблеми, които се срещат. Ако все пак мислите, че няма да се справите с тази специализирана поддръжка, не се колебайте да се обърнете към водопроводчик, защото както вече подчертахме, той ще поправи както теча от казанчето, така и ще може да се справи с отпушване на канали, ако и този досаден проблем ви сполети.

Нашият съвет е, в случай че не можете да се справите с дадения проблем, да потърсите съдействие от доказани специалисти.

Фирма Пайп Строй Груп ЕООД е качественият и надежден партньор за Вас, без значение дали се намирате в град София, или в околността.

Leave a Comment