ВиК оборудване за отпушване на канали

Архитектура

ВиК – фирма, извършваща пречистване на отпадни води, преместване на неопасни отпадъци и много други ВиК услуги – Vodonoska.com

Фирма Евроканал ЕООД е с основна дейност ВиК услуги, но включва доста други в този обсег, например изграждане и поддържане на водопроводи и водопроводни мрежи (канализационни), профлактика на шахти, отпушване на канали, подсигуряване на водоноски, отводнение и справяне с бедствени положения, в случай на необходимост и други.

Ако имате проблем с ВиК, то без съмнение можете да се доверите на Vodonoska.com

ВиК екипите ни разполагат с модерно ВиК оборудване за отпушване на канали и тръби, с възможност за дълбочинна работа на десетки метри под земната повърхност. “Евроканал ЕООД разполага с 10 висококвалифицирани ВиК работници, 12 водоноски и напълно подходящо ВиК оборудване, изцяло съобразено с предмета на дейност на фирмата, както и:

– 5 броя специализирани автомобили – 3, 5, 10 и 15-кубикови цистерни
– 2 микробуса, оборудвани с професионална ВиК техника
– Машини за отпушване на водопроводи и канализации
– 5 броя специализирани автомобили – 3, 5, 10 и 15-кубикови цистерни2 микробуса, оборудвани с професионална ВиК техника Машини за отпушване на канали

 

Позвънете още днес и се възползвайте от услугите на компанията.

Телефон за обратна връзка: 0877779377

 

Локацията на копанията е : гр.София,кв.Връждебна ул.46 N2 предлага порфесионални ВиК услуги за отпушване на канали, водоноска, на разумни цени за домашни и бизнес клиенти. Независимо дали имате запушен канал или имате нужда от помощ по каквито и да е въпроси, свързани ­с вашата канализация, ние сме тук за да ви помогнем. Нашите 12 водоноски са на ваше разположение.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Защо да изберем работни обувки и ботуши за лошото време?
Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment