Защо да изберем комбиниран багер

комбинирани багери

Комбинираните багер-товарачи се появяват преди около 70 години и оттогава участват неизменно във всички видове строителство и ремонти на пътища и инфраструктура. В началото тяхната роля е била да заменят ръчния труд на много работници при изкопаване на почва с помощта на лопати. Днес те имат почти универсално приложение, в т.ч. за изкопаване на ями и изпълнение на по-големи изкопи със средна дълбочина, заравняване на терени, товарене на камиони с материали и дори разрушаване на сгради.

Доказани предимства и преимущества

Благодарение на техническия прогрес днес по строителните обекти се използват различни видове и модели машини (от мини багери до по-тежка техника), които могат да вършат същата работа както комбинираните багери. Но това съвсем не означава, че те ще бъдат изместени от машинопарка на съвременните строителни дружества, тъй като притежават редица преимущества, които ги правят предпочитани както от големите, така и от малките строителни фирми.

Сред доказаните им предимства и преимущества трябва да се подчертаят следните:

  • Могат да се придвижват със сравнително висока скорост по обществени улици и пътища;
  • Разполагат с багерна уредба с кофа, с която копаят бързо или преместват тежки предмети;
  • Имат товарачна уредба с кофа, с която загребват, пренасят, товарят и избутват насипни материали, както и подравняват терени;
  • Товарачната кофа може да бъде комбинирана с палетни вилици за товарене и разтоварване на палетизирани строителни материали.

Сега е моментът да инвестирате в комбиниран багер

Тайтън Машинъри България е официалният вносител на световно известните комбинирани багери Case. Посетете уебсайта на фирмата titanmachinery.bg, където ще намерите информация за най-новите модели от серия SV, както и възможности за тяхното конфигуриране и допълнително оборудване. Изберете модел и се свържете нас. Можете да ни изпратете запитване чрез уебсайта или да се обадите още сега на телефон 0882 408 526 за нови машини или на 0888 133 338, ако търсите употребявани.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Нискобюджетни компютри за Вашият офис
Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment