Как да изберем фирма за ремонт на покриви в София – 4 съвета

Един от въпросите, които изникват в главата на собственика на едно жилище, което има проблем с покривната конструкция е „Как да избера добра фирма за ремонт на покриви?“. Това е нещо, напълно резонно с оглед множеството некачествени услуги, които се предлагат на пазара у нас, макар тези фирми да обещават качество и ниски цени.

Цена за ремонт на покриви

Няма какво да си говорим, че българинът търси първо качеството, защото, ако го кажем – бихме ви излъгали. Най-сериозна тежест у нас при избор на фирма за ремонт на покриви в София
си остава крайната цена, която клиентът би платил след като така да се каже „тегли чертата“.

Именно това често подвежда мнозина да предпочитат съмнителни компании с още по-съмнителна репутация при нужда от ремонтиране и хидроизолация на покрива.

Съветът ни: Следвайте максимата „Твърде съм беден, за да купувам евтини неща“. Не казваме, че няма качествени изпълнители, но те често са притиснати от клиентите с идеята за допълнително редуциране на крайната цена – не го правете, ако искате да имате един надежден покрив.

Срок за завършване на ремонта

Още нещо, което стой като белег на челото на българските майстори е срокът за изпълнение на проектите. Сигурно вече сте си имали работа с ремонтни бригади, които обещават едни срокове, но нещата някак все се проточват, а вие продължавате да плащате ли плащате.

Съветът ни: Изисквайте краен срок при сключване на договор за ремонт на покриви от фирмата-изпълнител. При нарушаване на срока уточнете и какви ще бъдат последствията.

Какво знаете за фирмата-изпълнител на вашия ремонт

Ремонтът на покрива ви не е авантюра. Той е инвестиция, на която разчитате, за да гарантирате комфортен и приятен живот за вас и вашите близки. Отделете нужното време и научете по нещо за фирмата, на която сте се спрели, за да придобиете представа какво можете да очаквате като краен резултат.

Съветът ни: Преди да подпишете договор с някоя фирма за ремонт на покриви, помолете човека представител на компанията, с която преговаряте да ви заведе да огледате някой обект, който те са правили и който отговаря на вашия бюджет (не забравяйте, че ако вие искате евтина услуга – вероятно и такава ще получите).

Мнения и отзиви

Нищо не ви коства да потърсите в Интернет. Нищо не ви коства да попитате приятел или роднина. Нищо не ви коства да си направите 2-3 срещи с фирмите, които ви допадат и да проведете своеобразен търг (не просто за цена, а за срок, гаранция и т.н.).

Съветът ни: Направете го! Ако не го направите рискувате да се жалвате после, а когато се разровите за съответната фирма да се окаже, че не сте първия, които се оплаква от нея.

Ако пък нямате времето да се занимавате с подобни проучвания, а не искате жена ви да избира фирма за ремонт на покриви и после да се карате, както става най-често при подобни обстоятелства. Един страхотен вариант е да се доверите на нашата препоръка и да изберете професионализма на фирма Валфорс ЕООД – лидер в ремонтирането на покриви със стотици доволни клиенти зад гърба си.

Leave a Comment