Конферентни зали – за какви цели се използват и как се озвучават търговски обекти?

Как може да се използва конферентната зала?

За организирането на важни преговори се търси наем на конферентна зала, която може да бъде осигурена от повечето съвременни хотели, бизнес центрове, както и от обекти, предлагащи различни туристически услуги.  Често, в България се съчетава дадено събитие с тийм билдинг.

Какви срещи могат да протичат по този начин?

Семинари, бизнес обучения или презентации

За такова събитие качеството на звуковата техника е изключително важно. Гласът на фасилитатора трябва да бъде чут перфектно от всички участници в семинара или обучението. За тази цел се използват сегашните аудио системи, усилватели, микрофони и миксерни конзоли.

Особено внимание се обръща на подготовката на определено място за представяне на водещите. Това може да бъде висока трибуна или маса, оборудвана с микрофони, технически слотове за лаптоп, сензорни екрани.

Поради факта, че се провеждат обучения и семинари по тесни теми, интериорът на големите конферентни зали се поддържа в класически стил. Той е чудесен за всеки тип бизнес.

Често могат да се отдават помещения за бизнес срещи, или да се отдадат под наем само заседателните зали, като всичко зависи от спецификата на събитието, което Ви предстои.

Бизнес среща

Този вид среща изисква бизнес и в същото време комфортна обстановка. Ако броят на членовете на събитието ще бъде не повече от 20 души, използвайте наемането на заседателни зали, предлагани от бизнес центровете. В тези стаи е предвидено всичко: от кресла, подредени така, че участниците да се чуват и виждат перфектно, до оборудване за видео и аудио запис, което може да записва хода на преговорите.

Представяне на книга, премиера

Ако сте писател, който желае да представи премиера на книгата си, то отново ще Ви трябва място, ще Ви трябва конферентна зала. 

Политически събития 

Често, за политически събития, отново се наемат бизнес търговски площи, на които се провеждат партийни срещи. Е, големите партии у нас си имат собствени конферентни зали, но когато гостуват в друго населено място, се налага да се възползват от подобни услуги.

Наем на заседателни зали  – какво е добре да знаете?

Важно е да сте сигурни, че е подсигурено оборудване на конферетни зали – от А до Я, за да може събитието да протече гладко, без проблеми.

Ние, екипът на Stroitelstvo.eu Ви съветваме, ако нямате фирма за озвучаване, но търсите такава, да разгледате компанията Proaduio.bg. Предлагат се следните основни типове услуги:

 • Спортни съоръжения 
 • Сцени
 • Хранителни магазини, чрез аудио системи да известяват за промоции
 • Конферентни зали 
 • Озвучаване на училища 
 • Стадиони 
 • Хотели
 • Дискотеки 
 • ЖП Гари и летища
 • Търговски центрове
 • Много други.

Както сами можете да се уверите, има фирма, която да поеме и обезпечи цялото Ваше корпоративно събитие, като започне от озвучаване на търговски обекти и подсигури цялостната аудио система.
Надяваме се, че статията Ви е била полезна и интересна за четене! Пожелаваме Ви успешно корпоративно събитие и да знаете, че имате на кой да се доверите, когато Ви трябва съдействие, за перфектно аудио и видео. Компанията е Proaudio.bg – Професионални решения за звук и светлина.

Leave a Comment