Ремонт на апартаменти от „Ем Строй Ремонти”

Сухо строителство

Ремонтът на апартамент винаги е това, което се прави на първо място, колкото и да е странно, не за апартамент, а за човека, който ще живее в него. Основната задача на ремонта е да създаде не абстрактна красива картина, а топла, уютна стая, която да се превърне в истински дом за собственика. Въз основа на това можем да кажем с увереност, че ремонтът и декорацията на апартамент е истинско изкуство, което може да трансформира пространството и да се превърне в средство за себеизразяване на собственика. 

Характеристики при ремонт на апартаменти

Всеки, който някога е мислил за промени в дома си, се чудел: откъде да започне ремонт? Изправени пред необходимостта да промените подредбата на жилищата, първо решете колко дълбока е необходима трансформацията за апартамента. Понякога малки визуални промени са достатъчни, за да придадат на помещението ново усещане.

Декорацията на стени, подмяната на покрития са част от козметичния ремонт, който не изисква големи финансови и времеви разходи. Въпреки това, ако сте в настроение за глобални промени и внедряване на свежи нестандартни идеи, не се колебайте да започнете ремонт на апартаменти до ключ в София.

Включва преустройство на пространството, подмяна на електрическа инсталация и нагревателни елементи, като резултат получавате напълно реновиран апартамент.

След като решите вида на ремонта, обърнете внимание на плана за интериорен дизайн. Не е лесно да съставите сами всички необходими чертежи и комуникационни планове, но можете да поверите процеса на професионалисти, които ще обмислят всеки детайл, ще изготвят визуализация и работен проект.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Изграждане на нов покрив

Разбира се, можете сами да направите малки корекции на външната декорация на стаята. Въпреки това, когато планирате големи промени и пълно обновяване на апартаменти в София, е необходимо да обърнете внимание на намирането на надежден екип от майстори, които са висококвалифицирани и имат богат опит. Ако планирате да направите апартамент място, в което ще се влюбвате с нова сила всеки ден (по правило къщата се свързва с място за почивка, спокойствие, уединение, място за срещи със семейството и приятелите), вие трябва да се доверите за ремонта само на професионалисти, които са в състояние да реализират живота ви с всички ваши идеи.

Как да изберем строителен екип за ремонт на апартамент

Дори и най-обмисленият дизайнерски проект и качествени материали могат да бъдат съсипани от некадърен строителен екип. За да избегнете разочарование и да получите качествен резултат, обърнете внимание на няколко важни нюанса, когато избирате фирма, на която ще поверите ремонта:

Как да изберем екип или фирма за ремонт на апартамент, къща, магазин, салон за красота е вечен въпрос. Най-добре е да използвате препоръките на приятели, които вече са имали ремонти и всичко е минало добре за тях. В същото време всички сме хора и всички сме различни, всеки има различна представа за това какво е добро. Това, което е добре за едни, за друг не е много добро, а за трети е просто пълна некомпетентност.

Ако няма препоръки от приятели, изберете сами компания.

Ем Строй Ремонти” е професионален екип от дизайнери, инженери и строители, които предоставят пълен набор от ремонти до ключ и поемат отговорност за качеството на всеки етап от работата. Ние се стремим да станем приятели за нашите клиенти, като вършим работата с почтеност и гарантираме успешен резултат, който ще радва наемодателя дълги години.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Забавно строителство - как институциите виждат имотът Ви ...

 

Етапи при ремонт на апартамент

Извършването на качествен основен ремонт включва следните стъпки:

 1. Подготовка (извършване на измервания на помещенията, изготвяне на проект, изчисляване на разходите).
 2. Демонтаж на старото покритие (ако е необходимо).
 • изграждане на стени, прегради;
 • канализация, водоснабдяване, отопление и климатизация;
 • шпакловане на стени;
 • подова замазка;
 • монтаж на тавани от гипсокартон;
 • полагане на плочки в банята и монтаж на ВиК;
 • звуко и топлоизолация на стени и тавани.
 • Почистваща работа:
 • шпакловка, подготовка за боядисване и лепене на тапети;
 • боядисване на тавани и стени;
 • полагане на подови настилки;
 • монтаж на лампи, ключове и контакти;
 • премахване на отпадъци и почистване.

Доставка на готовия обект и свързаната с него документация.

Нашият екип изпълнява всички етапи от работата при стриктно спазване на сроковете, а след пускане в експлоатация на обекта осигуряваме гаранционно обслужване. В нашата работа ние вземаме предвид всеки нюанс за висококачествен резултат, вземаме предвид вашите желания, текущите стандарти на ремонтни и строителни работи, характеристиките на планирането на всяка стая и планирания бюджет. Винаги сме готови да ви помогнем да създадете апартамента на вашите мечти.

Цени за ремонт на апартаменти

Компанията „Ем Строй Ремонти” извършва ремонт на апартаменти, както и предоставя услуги за разработване на инженерна документация и дизайнерски проекти. Ние гарантираме високо качество на услугите и безупречно отношение към клиента. Нашите специалисти извършват работа, като вземат предвид вашите желания и задачи. Цените за ремонт на апартаменти зависят от обема на работата, тяхната сложност и, разбира се, от вида на ремонта.

Има няколко вида ремонти:

 1. Козметичен ремонт.  Актуализиране на визуалния компонент на жилището – подмяна на тапети / боядисване на стени, инсталиране на нов таван и отстраняване на дребни дефекти.
  2. Основен ремонт.  Мащабна реконструкция, насочена към привеждане на помещенията към съвременните стандарти за комфорт. Включва актуализиране на облицовъчни материали, технически комуникации и др.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да монтираме стойка за телевизор на стена

Ремонт на апартаменти на достъпни цени

Важен въпрос: как се изчислява цената за ремонт на апартамента?

Цената на ремонта зависи от няколко фактора. Първо, необходимо е да се оцени първоначалното състояние на жилището. За целта предоставяме безплатен специалист, който извършва оглед и оценка на обекта. Всеки открит дефект се записва в протокол.

Освен това нашите мениджъри, заедно с клиента, изготвят техническо задание, което включва всички желания и изисквания. Към него се добавят и данните от протокола на измерителя. След това се избират строителните материали, необходими за изпълнението на задачите. Въз основа на получената информация се съставя окончателна оценка.

Източник – Креативни.инфо

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment