Знаменитости продават имоти за милиони долари

Всички знаем, че холивудските знаменитости притежават милиони долари и с тях могат да си позволят суперлуксозни домове и места за почивка в целия свят. И когато дадено жилище, къща, вила и друг вид подобен имот им омръзне или вече не задоволява изискванията им, то бива обявено за продажба отново за баснословна сума. Пример за това е Деми Мур (Demi Moore), която е поискала да продаде своя пентхаус намиращ се близо до Сентръл парк (Ню Йорк). Бившата половинка на Аштън Къчър (Ashton Kutcher) иска цели 75 милиона щатски долара за този апартамент, който според нейните думи: „стои празен тъй като прекарва повече време в другите си домове“.
Сумата която иска актрисата за пентхауса не е малка, но да споменем, че звездния имот е с площ около 700 квадратни метра. Разположен е в една от най-престижните постройки в Манхатън (остров, който е едноименен административен район в Ню Йорк), а именно сградата San Remo. Апартаментът има огромни тераси с невероятен изглед към Сентръл парк. Съседи на Деми Мур са двукратния носител на „Оскар“ – Дъстин Хофман (Dustin Hoffman), режисьора Стивън Спилбърг (Steven Spielberg), американската филмова актриса Даян Кийтън (Diane Keaton) и небезизвестния Боно от ирландската рок група U2.
Да припомним, че актрисата е собственик на този апартамент от 1990 г. Те го купиха заедно с Брус Уилис когато сключиха брак, но след развода им, пентхауса остана при Деми Мур, тъй като според бракоразводните документи е бил закупен с хонорара й от популярната тогава романтична комедия „Дух“ (Ghost).
Друга известна личност, която е решила да се раздели със свой имот е 69-годишният комик Стив Мартин (Steve Martin). Холивудският актьор познат ни от филми като „Розовата пантера“ и „Деца на килограм“, продава усамотената си луксозна вила разположена на тропическия остров Сейнт Бартс. Невероятният имот има страхотна гледка към морето, огромна дневна, инфинити басейн и четири бани. Сумата която иска Стив Мартин е 11 милиона долара и доста по-малка от тази на Деми Мур. Вие на кое от двете места къде бихте предпочели да живеете?

Автор: klukite.com
Снимка: affluentblacksofdallas.com

Leave a Comment