Аксесо Новело – дистрибутор на пълна гама фитинги и аксесоари за врати и прозорци

Електрооборудване

Представяме на Вашето внимание компанията АКСЕС НОВЕЛО – дистрибутор на пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади, от PVC, алуминий и дърво, включително обков с високи защити и изисквания към сигурността, системи RAL за дограми, пародифузни ленти, силикони, лепила и много други.

Няма как да не отчетем, че компанията е  е основен дистрибутор в България на продуктите на водещи световни производители: Tremco – Illbruck (Тремко – Илбрук), GU, dormakaba (Дорма – Каба) , WSS, Dr. Hahn ( Др. Хан), Eco Schulte (Еко Шулте), ARX, Master, Fapim, Lavaal, Fischer (Фишер), Dorcas и други.

С богатото си портфолио от продукти (повече от 2000 артикула) може да се каже, че всяка компания или бригада би могла да получи висококачествени продукти с отлична техническа подкрепа, разяснения и съдействие.

Когато чуете за Аксес Новело, трябва да знаете, че компанията е лидер в следните отрасли и сектори:Аксесоари за врати и прозорци, Обков за врати и прозорци, Обков за стъклени врати, Готови стъклени врати, Обков повдигане и плъзгане, Секюрити обков, Панти за фалцови врати, Панти за безфалцови врати, Панти за врати, Автомати за врати, Горен автомат, Подов автомат, Анти-паник механизми, Оберлихт, Падащ праг, EPDM мембрани, Бутил ленти и мембрани, Хидроизолация и пароизолация за дограми, Пародифузни мембрани
Структурен силикон за фасади, Силикони, Силикон за огледало, Монтажен силикон, Чистител за ПВЦ дограма
RAL монтаж, Дву-компонентно лепило, Комприбанд, Прекомпресирани ленти, Електрически насрещници и много други.

Всичко за обзавеждането, строителството в тази област е приоритет и компанията е в очакване на свои нови партньори и клиенти.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Нов двигател за плъзгащи врати от Beninca

Не пропускайте да посетите онлайн каталога на компанията на адрес http://access-novello.com/

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment