Отпушване на канали – удобно, лесно и бързо

За банята

Денонощна услуга по отпушване на канали в София, справяне с всякакви проблеми, свързани с ВиК, канализация и други.

На телефон 0878 777 807 можете да поискате съдействие прие авария

Няма как да не признаем, че има моменти, в които и сами можете да се справите с прочистването на замърсена мивката в кухнята, стига да имате елементарни познания и налични инструменти.

Когато се запуши канал, или се нуждаете от по-сериозно съдействие, трябва да се намеси специалист.

Причини за запушванеПричинителите могат да бъдат най-различни, като сред основните са вещества, които са трудно разтворими или изобщо не са податливи на разтваряне.
Химията се явява пречкаПерилните препарати и козметиката за баня също могат да причинят запушване на канала.
Мръсотия и мазниниМалки количества мазнини се натрупват постепенно при миенето на чинии и други съдове. Мазнините на свой ред привличат и задържат частици отпадъци и каналът трябва да бъде отпушен.
Човешка намесаДруги причинители са косми и влакна от дрехи.
Видове запушванияВидът на запушването до голяма степен зависи от вида на отходните тръби, тяхната форма, дебелина, възраст и наклон. Запушването се образува най-лесно на местата, където има завои, чупки и преходи на тръба в тръба. 

Както можете да видите от таблицата, посочена по-горе, причините за запушване на канал са най-различни, но в повечето случаи са от човешка небрежност.

Екипите, които работят по отстраняването на аварии често се натъкват на какви ли не мръсотии, водещи до запушване на канализацията.

Например, вещества, изработени от пластмаса, гуми, са много коварни, тъй като не се разграждат и могат да причинят огромни щети.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Качествени мебели за баня

Именно и поради тези причини, когато позвате ВиК, било то обществена тоалетна, било то лична, в никакъв случай не поставяйте вътре отпадъци.

Относно vodonoska.com – приоритет на фирмата е изграждане и поддръжка на ВиК и отоплителни инсталации. Успоредно с това ние Ви предлагаме спешни ВиК услуги, Спешни отпушвания, Ремонти и поддръжка на отоплителни инсталации. В компанията работят високо квалифицирани водопроводчици, на които можете да разчитате по всяко време на денонощието.

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment