Съвети за евтин ремонт на баня

За банята

Банята ви има нужда от ремонт, но нямате достатъчно средства, за да го осъществите напълно? Представяме ви нашите съвети за евтин ремонт на баня.

Доброто планиране на цялостния ремонт на баня е първата стъпка към успешното завършване. Повечето от дейностите, с малко повече усилия и старания могат да се извършат и без наличието на специалист, но има и дейности, които са твърде опасни, за да ги извършим сами. Такива например са процеса по къртене на баня , плочки и санитария, тъй като инструментите са изключително опасни и е необходимо опитен човек да борави с тях. Можете да се възползвате от опитните екипи на Superkartachi.com , които са с нас 12 години опит в бранша.

Евтин ремонт на баня – ВиК инсталация   

Един от най-скъпите етапи при ремонт на баня това е смяната или местенето на ВиК инсталацията. За да запазите разходите си ниски не сменяйте позициите на мивката, тоалетната и душа, защото в противен случай цената ще се повиши драстично. Ако просто искате да актуализирате тоалетната, мивката и душа или ваната, тогава закупуването на нови и поставянето им точно там, където са били предишните, ще позволи много по-бързо и по-евтино преустройство на банята.

Освежаване на старото обзавеждане в банята 

Смяната на дръжки, кранове, осветление, отводнителни канали, закачалки за хавлии и държачи за тоалетни ролки наистина може да помогне да придадете на стаята ново усещане и незабавно да я модернизирате. Предлагат се много намалени и достъпни гами, които изглеждат интересни, модерни и различни.

Икономично оборудване за баня

Ако желаете да продължите да спестявате средства и след ремонта на банята, то тогава се замислете за инсталиране на икономично оборудване за баня, което ще ви помогне да направите дома си по-ефективен, като пестите вода и пари в дългосрочен план. Изборът на тоалетна, душ, смесител с технология за по-нисък поток ще гарантира, че спестявате вода, пари и околната среда във времето.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Цени за монтаж на гипсокартон и цени за изпълнение на окачени тавани
Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment