Всичко, което трябва да знаем за комарниците

Мрежите против комари, също познати като „комарници“, са ефективна защита срещу досадните насекоми на достъпна цена.

Тяхното най-голямо предимство е, че не изискват скъпа и трудоемка поддръжка.

Ето и някои други предимства на мрежите против комари.

На първо място, процеса по монтаж и демонтаж е изключително бърз и лесен, без необходимостта на специалист.

Също така, те се предлагат в разнообразие от размери и цветове.

Комарниците се характеризират с устойчивост, компактност и не скриват гледката от прозореца. В допълнение, те не ограничават достъпа на пряка слънчева светлина.

Към днешна дата има 4 основи типа мрежи срещу комари – статични, на руло, плисе и с панти.

Статични комарници

Този тип са подходящи за прозорци, които имат преобладаващо проветриви функции, като малкия прозорец в килера или банята например.

Те не изискват солидна начална инвестиция и могат лесно да се монтират на кукички през топлите месеци и да се демонтират през зимата, за да ги предпазите от стареене и износване.

Комарници с панти

Това са мрежите против комари, които се монтират на врати. Макар, че са най-скъпите от трите вида комарници, те са широко използвани в цял свят.

Съвет: Уверете се, че сте наели професионална и надеждна фирма за изработка и монтаж на комарници с панти.

Комарници плисе

Този тип мрежи против комари са комбинирани – могат да се монтират както на прозорци с различен размер и форма, така и на врати.

Единственият им недостатък е по-високата им цена.

Комарници на руло

Този тип мрежи против комари са правилно решение в случай, че се налага често да ги вдигате и сваляте. Застопоряват се лесно през зимните месеци, когато не е необходимо да отваряте прозорците и да ги вдигате всеки ден.

РИНО Системс предлага голямо разнообразие от висококачествени мрежи срещу комари. Професионалният екип ще се погрижи за всяко ваше запитване, за да се увери на 100%, че сте взели най-доброто решение за нуждите на вашия дом в борбата с досадните комари. Всички видови предложения може да разгледате тук.

 

Leave a Comment