Подменете старата дограма с нова, по-качествена и ефективна

Дограма

Подменете старата дограма и запазете комфорта, уюта и топлината във вашия дом. Избирайки услугите на Nova Varna вие получавате:

  • Изключително качествена ПВЦ дограма по поръчка от едни от надеждните производители, а именно VIVA Plast или KÖMMERLING.
  • Адекватни за родните стандарти цени, които са едни от най-достъпните и ниски на ПВЦ дограма във Варна.
  • Тъй като монтажът също е от изключително значение, Novь Варна предлагат професионално монтираен на дограма от опитни специалисти.
  • Висока ефективност и осезаемо по-ниски разходи за отопление и охлаждане.
  • Шумоизолация и предпазване от градският въздух, като това е нещо много важно, особено във времена, в които мръсният въздух крие редица проблеми, както за Вашето здраве, така и за здравето на Вашите близки, роднини, семейство.

Позволете ни да Ви споделим и няколко важни причини, поради които да смените дограмата си и да пожелаете монтаж на качествена, устойчива и с много полезни свойства дограма…

  • Качествената дограма, както по-горе написахме, ще икономиса от сметките за ток, а всички знаем, че днес, за ток ходи голям ресурс от месечното възнаграждение.
  • Шумът ще бъде сведен до минимум, когато се възползвате от качествена дограма, от стъклопакет, който е висок клас, както и от фирма, която знае как да монтира правилно новите врати и прозорци.
  • Външна красота на фасадата. Няма какво да се лъжем, новата дограма изглежда перфектно, при това запазва визията си дълго време, докато старата, ако приемем, че е дървена, се люпи, напуква, губи свойствата си.
  • Липса на специфична грижа. Както казахме по-горе, за дограмата от дърво, при алуминиевата и ПВЦ дограма, не се налага грижа, което означава, че когато монтирате дограмата си, не би трябвало да се налага да я пипате. Само от време на време да почиствате от прах.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Магазини за интериорни врати

Компания NOVA дограма Варна произвежда голям спектър на висококачествена продукция, която се отличава с модерен дизайн, естетичност и отговаря на строги изисквания за функционалност и екологичност, енергийна ефективност, висока устойчивост на външни въздействия. Дограмата, предлагана от компанията се използва за остъкляване в жилищни сгради, офиси, гаражи, промишлени предприятия, както и всякакви други обекти.

Когато говорим за обзавеждане, за строителство, за ремонтни дейности, няма как да не споделим цената, тъй като тя е водеща и всеки член от семейството, преди да започне подмяна на уреди, дограма, обзавеждане, планува бюджет.

Ние Ви съветваме да заделите бюджет, който е по-голям от най-евтиния възможен за подмяна на дограма, защото при най-евтината дограма има вероятност да не получите изключително качество…

Например, при по-евтините решения често се използват аксесоари, които не са доказани като устойчиви във времето, не са на водещи производители, шумоизолацията не е на достатъчно високо ниво, както и другите свойства се отличават по качество от тези, при които класът е по-висок.

Не икономисвайте от дограма! Помислете за икономии на други неща, но не и от дограмата.

Все пак дограма се сменя веднъж на много години, докато при бялата техника, например, нещата могат да са по-краткосрочни, т.е. ако купувате телевизор, той може да е по-нисък клас и след две години да го подмените, докато при дограмата нещата се случват веднъж на 10 и повече години.

Надяваме се, че статията Ви е била интересна и очакваме да споделите коментари, мнения и препоръки, ако имате такива, попълвайки формата за мнения.

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment