Защо да купите български плочки за баня

За банята

Защо да купите български плочки за баня

Изборът на нови плочки за баня е отговорно и дългосрочно решение. Не трябва да прибързваме с покупката им, защото може да се окаже, че сме сбъркали с тяхната селекция. Желателно е да сме напълно наясно с надеждните производители на подобен вид стоки, за да знаем и какво да очакваме от качеството на покритието. 

За предпочитане е да заложите на български плочки за баня, защото се отличават на пазара с отлична изработка и визия, която е изцяло съобразена с актуалните за тази година интериорни тенденции. Изберете Gaudi DS и българските решения. 

Какви плочки за баня да изберем

Това е въпрос, който всеки един от нас си е задавал в някакъв момент. Важно е да предначертаем целите си, за да не губим ценно време в намирането на идеалното покритие за стена или под, което да положим в банята. Качеството е, разбира се най-важното нещо, на което трябва да обърнем внимание, защото от него зависи и експлоатационният живот на подовата настилка. 

В град като София има безброй много магазини, в които се продават фаянсови български плочки за баня. Но само в Gaudi DS ще откриете ниски цени и доказали се производители като Keramix и Keros, които ще Ви изненадат с иновативните си предложения, които са обект и на голямо разнообразие. Изберете покрития, които впечатляват и които няма да Ви разочароват в никое отношение.

Кои са подходящите цветове

Тук имате голямо поле за изява, защото многообразието от цветови нюанси е огромно. За да вземете лесно и бързо решение, трябва да знаете какво точно искате да постигнете – романтична и класическа обстановка, динамичен и нестандартен интериор, футуристична баня и акценти с поглед към бъдещето. Пред Вас няма никакви ограничения да експериментирате на воля, защото възможностите са наистина необятни. Колкото до цветовете, тази година са на мода:

  • Бели и черни плочки (винаги актуална комбинация);
  • Неутрална основа с ярки акценти;
  • Тъмен интериор с тежкарско излъчване;
  • Морско синьо;
  • Дървесни цветове и естествени мотиви;
  • Бохо стил – експресивни нюанси и дръзки решения;
  • Френски полъх и драматизъм, подчертан от смело лилаво и флорални щампи.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Баня в спалнята – едно дръзко решение

Моделите български плочки в Gaudi DS ще дадат откровен отговор на всичките Ви въпроси, свързани с възможностите, които имате пред себе си. Реализирайте всяка една своя идея.

Защо да заложим на български производители

Много хора подценяват българското производство, което всъщност е и най-доброто решение в повечето случаи. Защо да купуваме вносни стоки, след като на родна земя се правят толкова висококачествени и евтини изделия като плочките за баня и не само.

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment