Бързи кредити—предимства и недостатъци

Ако имате спешна нужда от пари на заем, първото решение вече не е да се обадите на приятел, а да потърсите компания за кредити онлайн. Популярността им напоследък не е случайна, но трябва да сте наясно какво печелите и губите, когато разчитате за помощ на фирма за бърз заем.

Предимства на онлайн заеми (online zaemi):

  • Бързина–скоростта, с която получавате кредити онлайн, е без конкуренция. Може да се надявате на близките си за пари назаем до заплата, но повечето хора не носят в джоба си стотачки за спешни случаи. В същото време процедурата в компания за онлайн кредити (online krediti) е максимално опростена.
  • На една лична карта разстояние–За да получите дори кредит без трудов договор, се нуждаете само от стандартен документ за самоличност. Нищо друго не ви искат, когато кандидатствате за онлайн кредит. Това привлича хиляди клиенти на minizaem.bg, които търсят безпроблемен начин да се справят с изненадващ разход.
  • Удобство–Актуалните бързи кредити онлайн са създадени така, че единствената ви грижа да е изплащането им. А да вземете кредити без поръчител и да не ви изискват трудов договор или документ, че разчитате на странични приходи е лукс, който никоя банка няма да ви позволи. Дори да имате нужда от съвсем малък заем или пари до заплата.
  • Интернет — комуникацията решава финансовия ви проблем. Чрез него не само искате, но и може да получите необходимата ви сума онлайн за най-кратки срокове. Можете да получите кредити до заплата или дори безлихвен кредит за кратък срок от време, без да ви се налага да изнасяте цялото си финансово състояние на показ.
  • Законност и гаранции – компаниите за online кредити не са полукриминални организации като лихвари и подозрителни заложни къщи. Дейността им е строго регламентирана и одобрена чрез лиценз на БНБ.

Още един лиценз – такъв за управление на лични данни пък гарантира, че вашето име, ЕГН и адрес са недостъпни и с тях не може да се злоупотреби.

Недостатъци при теглене на онлайн заеми (online zaemi):

  • Злоупотреби – всеки печеливш бизнес неизбежно става апетитен за мнозина, които искат да печелят добре, без да са почтени към клиентите си. Некоректни кредитори правят опити да се заковат на пазара за кредити онлайн. Затова винаги, преди да подадете молбата си, проверете дали компанията, с която работите има гореспоменатите лицензи.
  • Лихви – Факт е, че някои компании за бързи заеми предлагат кредити онлайн с облекчени условия, но лихвите са по-високи от тези в банките. Обяснението ни е просто – повишеният ГПР е обвързан с висок риск, който поема кредитора, който отпуска сумата бързо, без поръчител и дори без гаранции, че разполагате с доходи. Това е вид застраховка за това, че ще получи като отговор лоялност от клиентите.

За да не попаднете в рискова ситуация, най-добре е да се доверите на компания с чисто кредитно минало, безупречна репутация пред клиентите и която можете да откриете не само по телефонен номер на някоя бележка залепена на уличен стълб. Минизаем.бг е една от най-стабилните фирми за кредит онлайн (credit online), а продуктите, които предлагат на клиентите си, покриват и най-търсената ниша — микрокредитиране за дребни покупки, с ниски лихви и гъвкави срокове за погасяване.

 

Leave a Comment