Съвети при избора на дворна настилка

Асфалтиране

Някои от собствениците на къщи прекарват толкова много време в обновяване на вътрешната част на дома си, като забравят или оставят на по-заден план удобствата и приятния външен вид на двора. Но за тези собственици, които не желаят да неглижират двора си, сме подбрали за вас няколко съвета при избора на дворна настилка.

Дървена настилка за двора

Дървената настилка за двора си остава сред топ изборите, които ние силно препоръчваме. Тя е изключително гъвкава, с изключително разнообразие във видовете дизайни, които се предлагат. Дървения материал ще придаде на вашето жилище, както уют, така и модерен външен вид. Минусът при дървените настилки за двора е в това, че не са особено издръжливи напред във времето, а суровите атмосферни влияния ще засилят срока на техния живот.

Асфалтиране на двор

В сравнения с дървените настилки за двор, които не са особено издръжливи, тук асфалтовите настилки побеждават със своята устойчивост, якост и издръжливост. Не изглеждат толкова уютно, но също могат да придадат на двора ви необходимия стил и модернизъм, който търсите. А защо не и комбинация между дърво и асфалт? Можете да се възползвате от предимствата на двата материала, като ги използвате рационално. Инсталирайте дървена подова настилка под навесите и потърсете надеждна фирма за асфалтиране, която да положи асфалтовата настилка на откритите външни части. Ако ви е допаднала идеята можете да се възползвате от дългогодишния опит и професионализъм на Superkartachi.com, които предлагат асфалтиране на двор в София на изключително достъпни цени.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Видове методи на асфалтиране

Бетонови настилки за двора

Някои от вас може би ще кажат, че бетонът не е най-добрият избор за подова настилка, но и все повече от собствениците избират бетонни настилки за двора. Бетонът е лесен за поддръжка и е изключително устойчив на лоши атмосферни влияния, на практика е почти вечен. А за тези от вас, които предпочитат уникалността, Ви съветваме да се възползвате от различните опции за избор на цвят и текстура, които се предлагат. 

Тротоарни плочки за двора

Тротоарните плочки за двора са също много добър избор. Те са здрави, устойчиви, предлагащи се в различни размери и дизайни. Стига да имате желание, време и да положите малко усилия, те ще ви дадат възможността да създадете истинско произведение на изкуството във вашия двор.

Надяваме се, че сме Ви били полезни с настоящата статия и вярваме, че ще направите най-правилния избор на дворна настилка.

Rate article
Stroitelstvo.eu - портал за строителство, новини, инвестиции, архитектура
Add a comment